Hitta gratis Triss!

Det går att hitta gratis Trisslotter lite var stans idag om man bara har tålamodet för att leta lite. Trisslotten är en fantastisk skraplott, det går inte att komma ifrån och när det är så bra vinstchanser till miljonerna vore det väl än mer fantastiskt om man kunde vinna dem gratis? Hur ska man gå till väga för att hitta och få tag på gratis Trisslotter då? Här ska vi nu gå igenom de allra vanligaste och enklaste sätten för dig att få skrapa fram vinster helt gratis. Några av de sätt som man kan hitta gratis Triss på känner du säkert till. Till exempel är det många korsordstidningar som har just Trisslotter som priser i sina tävlingar. Det är ofta Trisslotter som utgår som ”betalning” när du svarar på marknadsundersökningar. När du registrerar dig som ny medlem på en spelsajt är det inte ovanligt att du får en bonus i form av Trisslotter eller pengar att spela för. Men det finns fler sätt att hitta gratis Triss!

Trisslotter som vinster

Ja, det är faktiskt väldigt vanligt att man kan vinna Trisslotter i flera olika tävlingar. En del företag utlyser ibland tävlingar på sina hemsidor där det är gratis att delta och du kan vinna en Trisslott eller flera. Tänk bara om du då lyckas vinna högsta vinsten på den Trisslott du vann i den lilla enkla tävlingen? Ja, det brukar oftast inte vara särskilt svåra tävlingar det handlar om. Oftast arrangeras dem i reklamsyfte. Företaget vill helt enkelt locka fler kunder och har därför ibland tävlingar på sin hemsida. Har du någon gång köpt en korsordstidning så vet du att man på flera av deras tävlingar kan vinna Trisslotter. Ibland är det ett Jumbopris som alla deltagare får och ibland är det priset man vinner i deras mindre tävlingar. Ett roligt sätt att få tag i gratis Trisslotter tycker vi här på redaktionen. Dessutom måste vi nämna att man på flera arbetsplatser och i flera olika föreningssammanhang har små tävlingar för att stärka lagandan och då är det inte ovanligt att Trisslotter står som vinst.

Trisslotter som belöning

Ofta när man deltar i en marknadsundersökning, antingen direkt från företaget eller från en anlitad byrå så får man Trisslotter i belöning. Då är det inte mycket du behöver göra, det är ju bara att svara på några frågor och sedan får du din lott eller dina lotter. Ett bra sätt för marknadsundersökningsföretagen att få folk att delta i deras undersökningar, något som annars kan vara svårt om de inte erbjuder någon form av belöning. Vad kan då vara mer lockande än en Trisslott eller två? Dem ger ju chansen till så mycket mer än bara själva lotterna.

Trisskampanjer

Självklart måste även Svenska spel göra reklam för sig och vad passar då bättre än ett av deras största flaggskepp – Trisslotten. Nej, det är kanske inte så konstigt att du kan hitta flera sajter idag där man samlat alla kampanjer och gratiserbjudanden som finns för tillfället där man får en gratis Trisslott eller två. Det finns till exempel flera olika spelsajter som samlar erbjudanden från olika aktörer och om du då använder deras länk för att gå vidare så får du automatiskt en gratis Trisslott.

Hitta din gratis Trisslott idag, vem vet? Det kanske blir din tur att vinna miljonerna? ”Plötsligt händer det”!