Triss på nätet

Att spela Triss på nätet fungerar ungefär som att göra det när man köper lotten i butik eller i en kiosk. Fördelarna är förstås många – det spelar ingen roll var du är, eller när du vill spela. Men själva spelet är också väldigt realistiskt och skillnaderna är inte så stora som man kan tro. När du skrapar Triss på nätet gör du det på samma vis som du skulle ha gjort med en fysisk Trisslott och du har minst lika stora vinstchanser. Du skrapar en Trisslott i realistisk och snygg 3D-grafik som ger dig maximal känsla, även fast att du sitter bekvämt vid din dator i exempelvis ditt vardagsrum. Istället för en nagel, krona eller vad du än brukar använda för att skrapa så använder du muspekaren, helt enkelt.

Det finns bara ett ställe på nätet som erbjuder äkta Trisslotter på nätet och det är Svenska Spel. Lyckligtvis är det också en av de allra mest populära, kanske rentav den enskilt mest populära, svenska spelsajten. Det kostar inget att registrera sig hos Svenska Spel. Du kan också prova på att spela Triss på nätet helt gratis med så kallade demolotter, alltså lotter avsedda för demonstration. Detta är helt kostnadsfritt men man kan inte heller vinna några riktiga priser. Däremot är det ett smart, gratis sätt att testa och se hur det fungerar att spela Triss på nätet.

När du registrerar dig kan du ibland ta del av speciella erbjudanden, som varierar med tiden. Det är omöjligt att förutsäga när och vad dessa erbjudanden är i förväg. Allra bäst är därför att surfa in hos Svenska Spel redan idag och registrera dig. När du har registrerat dig, prova gärna att skrapa en demolott – det är helt gratis, riskfritt och dessutom roligt.